Uw woning verhuren in Amsterdam? Heeft u al vaker uw woning verhuurd, en bent u nu op zoek naar een betrouwbare verhuurmakelaar die u het werk uit handen kan nemen? Klik dan hier voor een vrijblijvende afspraak.

Voor diegenen die nog niet eerder hun woning hebben verhuurd en nu de verhuurmarkt willen betreden zijn er een aantal belangrijke tips die wij als Expats.Amsterdam Rentals u kunnen geven.

Zo kan het aantrekkelijk lijken om zelf uw woning te verhuren en hiermee op de kosten voor commissie te besparen die u bij een verhuurmakelaar moet betalen. Maar toch verdient het aanbeveling u te laten vertegenwoordigen door een goede, betrokken makelaar. Aan de verhuur van een woning zijn een hoop regels verbonden, alsmede juridische kaders waarbinnen de verhuurtransactie afgewikkeld dient te worden.

Bij Expats.Amsterdam Rentals ( ons kantoor ) zijn alle contracten en overeenkomsten juridisch getoetst en hanteren we een streng screeningsbeleid omtrent huurkandidaten. Daarnaast beschikken we over een netwerk van 2100 expats en multinationals in Amsterdam waardoor we op basis van onze ervaring en samenwerking met hr-afdelingen van die bedrijven betrouwbare en solvabele huurders kunnen aandragen.

De Autoriteit Consument en Markt maakt het bijkans onmogelijk om geen commissie in rekening te brengen bij de verhuur van uw woning in Amsterdam, maar in de meeste gevallen kunnen we deze naadloos verdisconteren in de huursom.

Veilig uw woning verhuren in Amsterdam

Ook onze unieke tussentijdse inspectie in de woning voorkomt ongeregeldheden en ongewenst huurgedrag. Waar onze huiseigenaren ( inmiddels 231 ) het meest aan hechten is een vlotte verhuur van hun woning, weinig leegstand, betrouwbare huurders en heldere afspraken. Bij Expats.Amsterdam Rentals is alles er op gericht het leven van onze huiseigenaren zo aangenaam mogelijk te maken. Met een deskunidge en zorgvuldige verhuur van de woning dragen we daar op onze manier aan bij.

Als u gewoon eens even van gedachten wilt wisselen en een vrijblijvende afspraak wilt maken waarbij we u zonder verplichtingen antwoord kunnen geven op uw vragen, neemt u dan gerust even contact met ons op. Klik hier om vrijblijvend contact op te nemen.

The following two tabs change content below.

Myrthe Burns

Myrthe is het eerste aanspreekpunt voor huiseigenaren in Amsterdam die hun woning aan expats willen verhuren. Daarnaast schrijft ze blogberichten over alles wat met verhuren aan expats te maken heeft. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met Myrthe. Ze helpt u graag verder.

Laatste berichten van Myrthe Burns (toon alles)