Profiteer van onze exclusieve expat netwerk

EXPATS.amsterdam is een verhuurmakelaar in Amsterdam, met als voornaamste doel het helpen van huiseigenaren met de verhuur van woningen aan expats.

Middels ons exclusieve netwerk van in Amsterdam gevestigde multinationals zoals o.a.: Nike, TomTom, Cisco en Heineken brengen we zeer effectief huiseigenaren en expats bij elkaar.

Als voorkeursmakelaar van bovengenoemde bedrijven hoeven wij niet, zoals veel andere verhuurmakelaars, op zoek naar huurders. In de meeste gevallen hebben we namelijk al direct kandidaat huurders. Elke woning die bij ons wordt aangemeld wordt direct aangeboden aan inmiddels 2.700 expats, en HR afdelingen van de bedrijven. Daarnaast plaatsen we de woning op onze eigen website, op Pararius, op Funda en een aantal internationale woonportals.

Het belang van huiseigenaren bewaken, daar staan wij voor

Bij EXPATS.amsterdam zijn we er op gericht de belangen van de huiseigenaren die hun vertrouwen in ons stellen met volle overtuiging te behartigen. Inmiddels hebben we honderden huiseigenaren kunnen helpen met de verhuur van de woning aan solvabele en betrouwbare expat huurders.

Verhuur ook uw woning aan personeel van o.a.: Cisco, Nike, en TomTom

Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan met een van onze verhuurspecialisten

Krijg een vrijblijvend adviesgesprek